2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile gri duvar boyası karşı vukuf sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına çağdaş bir çekicilik katar.

Mekân dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, bulutsuz gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori henüz kıpkızıl mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa ezgiı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği vakit bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sprey boya sebebiyle alana özel bir çevre hoşgörüsüzlabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri modern mekanlarda kullanılır ve burada goldfix bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak muhtevain kullanılabilir.

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar kullanıvermek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını katkısızlar.

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu ortamında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve süsleyici bir hayat düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renk kayırma kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tekvin etmek ve antrasit koltuk modellerinden ilham yolmak sinein tıklayın.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin makam aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

şayet evinizde çok nurlu olmayan hararetli renkli güpürlarınız var ise, bu antrasit renk tonları kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page